Travel in Style
+46 (0)8 22 33 80
 • Anmälan är nu stängd

  Vid bokning faktureras en anmälningsavgift på 5000 kr per person. Slutbetalning sker en månad innan avresa.

  1_TMF_logo1

   

  Seoul-Yeouido_at_dawn-01

   

  Style Scandinavia har nöjet erbjuda en studieresa för Trä- och Möbelindustrin till Seoul 19-23 november 2015.

  Seoul är ett spännande resmål, en supermodern och västerländsk storstad där gammalt och nytt blandas på ett behagligt sätt. Här hittar man gamla traditionella hanok-byar sida vid sida med skyskrapor, traditionella koreanska restauranger bredvid snabbmatsrestauranger som McDonalds. Gamla palats och tempel är grannar till stora shoppingcentrum och gamla tehus ligger vägg i vägg med cocktailbarer.

  Staden har under 2000-talet genomgått en förvandling från mycket betong och stål till att kunna stoltsera med många nya arkitektoniska byggnader som bland annat Dongdaemun Design Plaza, även kallat DDP, ritat av den världsberömde arkitekten Zaha Hadid och Hyundai Development Corporation Headquarters.

  • Program Seoul

   Torsdag 19 november

   Avresa tidig eftermiddag från Stockholm med Finnair via Helsingfors kl. 14:10.

   Fredag 20 november

   Ankomst till Seoul kl. 09:15. Vår guide möter upp vid flygplatsen och med buss väntar en halvdags program i Seoul. Vi kickar igång vår studieresa omedelbart och inleder förmiddagen dagen med några  intressanta affärsrelaterade studiebesök för att direkt få en inblick i den Koreanska affärskulturen. Samtidigt får vi också insupa våra första intryck av den gigantiska staden med sina dryga 10 miljoner invånare. Vi  får se och uppleva kontrasterna i staden där gammalt möter nytt, nya dofter, synintryck och smaker. Vi äter en gemensam lunch för att senare under eftermiddagen checka in på hotellet och vila ut lite innan vi åter samlas för middag på kvällen.

   Lördag 21 november

   Heldagsprogram med studiebesök på företag/institutioner som exempelvis IKEA, Business Sweden, designskola, museum. Gemensam lunch.

   Söndag 22 november

   Idag får vi insupa den koreanska kulturen då ett halvdagsprogram i historiens fotspår väntar. Vi besöker världsarvet Changdeokgung Palace, får se och uppleva en traditionell Hanok-by och även besöka Jogyesa Templet. Gemensam lunch. Resten av dagen ledig tid för att själv ha möjlighet att uppleva Seoul. Vi samlas åter på kvällen för en sista gemensam middag.

   Måndag 23 november

   Efter frukost väntar busstransfer till flygplatsen och vidare färd hem med Finnars flyg som avgår kl. 11:15 via Helsingfors och ankommer Stockholm kl. 17:30

  • Hotell

   IP Boutique Hotel ****

   IP Boutique Hotel erbjuder toppmoderna rum med gratis Wi-Fi och kompromissar varken vad gäller stil eller komfort. Hotellet har ett fördelaktigt läge i den populära stadsdelen Itaewon, bara 3 minuters promenad från Itaewons tågstation. Alla rum har vita väggar med konstnärliga väggmålningar och speglar som skapar en futuristisk känsla. Rummen har även platt-TV, en dockningsstation för iPod och ett badrum med glasdetaljer.

   IP Boutique Hotel

   IP facade  IP room IP public

  • Pris per person

   17.350 kr
   I priset ingår flyg t.o.r, hotellboende i enkelrum, samtliga turer, inträden och transporter i ovanstående program. Hotellfrukost alla dagar och angivna måltider ingår (exkl. måltidsdryck).

   Priset baserar sig på idag (09-06-2015) kända valutakurser och tariffer och vi reserverar oss mot förändringar.

  • Flyginformation

   Datum Destination Flight Tider
   Tor 19 nov 2015 Stockholm-Helsingfors AY642 14:10-16:10
   Helsingfors-Seoul AY041 17:30-09:15 (ank. 20 nov)
   Mån 23 nov 2015 Seoul-Helsingfors AY042 11:15-14:15
   Helsingfors-Stockholm AY645 17:30-17:30
  • Bokning

    

   Anmälan är nu stängd

    

 • Kontakt

  För mer information om resan, kontakta Style Scandinavia på 08-22 33 80 eller:

  Kontaktperson Style Scandinavia, Ellinor Johansson: ellinor.johansson@style.se

  Kontaktperson TMF, Lisa Isakson: lisa.isakson@tmf.se alt. telefon 08-762 72 62