Travel in Style
+46 (0)8 22 33 80
 • KANADA – USA

  Grundpaket: To 18 – Sö 28 oktober 2018
  Tillägg Hawaii: Lö 27 oktober – Lö 3 november 2018

  I nästa resa med SBR kombinerar vi det bästa av byggteknik i Nordamerika: hållbar stadsplanering i Kanada med konstruktion i Kalifornien samt möjlighet att avsluta resan med stränder på Hawaii.

  Program:

  To 18 Okt San Francisco är världens centrum för IT-utveckling och sätter trender och värderingar sedan lång tid. Skyskrapor och ny ikonarkitektur kännetecknar staden som också är den restaurangtätaste i USA. Flyg med SAS Stockholm-Köpenhamn-San Francisco 09.55-11.10 12.25-14.45. Välkomstmiddag på vårt hotell som ligger centralt vid Union Square.

  Fr 19 Okt Vi inleder dagen med en guidad stadsrundtur och bekantar oss med Golden Gate-bron och dess konstruktion. Vidare åker vi till den lilla orten Sausalito som ligger vackert vid vattnet och fortsätter därifrån med båt förbi den ökända fängelseön Alcatraz till färjeläget Ferry Terminal som idag rymmer restauranger och matvarubutiker med organisk och ekologisk mat.

  Lö 20 Okt San Francisco förknippas med de kabeldrivna spårvagnarna som går genom den kuperade staden, vi besöker Cable Car Museum som visar stadens utveckling samt tekniken bakom – och som fortfarande är aktiv och driver vagnarna.

  Sö 21 Okt Med vår guide som är en svensktalande arkitekt verksam i San Francisco kommer vi ägna hela dagen åt nya byggnader som uppförts i staden. Salesforce Tower är det senaste tillskottet av höga byggnader och är numera det högsta tornet på USAs västkust med en spektakulär LED-belysning på dess topp. Vi kommer även att titta närmare på ett problematiskt byggfel. Här har även flera av världens mest kända IT-företag sina huvudkontor och vi kommer att titta in på Pinterest. Golden Gate Park är stadens främsta grönområde och där besöker vi några byggnader skapade av de främsta arkitekterna i världen. Lunch ingår under dagen.

  Må 22 Okt Idag lämnar vi San Francisco och reser till Vancouver i Kanada. Lunch vid ankomsten. Vår guide introducerar oss till stadens olika delar under vår väg mot hotellet som ligger centralt längs affärsgatan Robson Street.

  Ti 23 Okt Staden ligger vackert vid Klippiga Bergen och vi ägnar en dag till den vackra naturen som den omges av. Lunch och gemensam middag på kvällen.

  On 24 Okt Vancouver har blivit välkänd för sitt hållbarhetstänk i utformningen av stadsmiljön och bostadsbyggandet. Vår guide idag är planarkitekt och vi tittar på några intressanta exempel på det. Här finns även världens högsta träbyggnad.

  To 25 Okt Dags att resa till Los Angeles som vi anländer till vid lunchtid. Vi hinner bekanta oss med några intressanta byggnader i staden som är den näst största i USA under vår väg mot hotellet som ligger vackert vid Stilla Havets stränder i stadsdelen Santa Monica.

  Fr 26 Okt Med vår guide besöker vi mediastadens olika delar som Beverly Hills och Hollywood samt intressant arkitektur som t.ex. Getty Center.

  Lö 27 Okt Avresa från hotellet vid lunchtid. Direktflyg med SAS Los Angeles-Stockholm 15.20-10.10. Hemkomst på lördag.

   

  Tillägg: Hawaii

  Du kan förlänga resan med fem sköna dagar på Hawaii. Av ögruppens fem öar reser vi till Maui för dess vackra natur och några av ögruppens bästa stränder. Maui har ett något lugnare tempo och vi har valt att bo vid stranden på Kaanapali Beach Hotel som är ett bättre mellanklasshotell. Rum med havsutsikt. Transfer från flygplatsen till hotellet och tillbaka ingår. Man kan hyra bil på ön eller köpa rundturer. Vid hemresan ingår även en övernattning på hotell vid Los Angeles flygplats.

  Flygtider:

  • • Lö 27 Okt Flyg med United Airlines, Los Angeles-Maui 08.40-11.35
  • • To 1 Nov Flyg med United Airlines, Maui-Los Angeles 13.00-21.20
  • • Fr 2 Nov Flyg med SAS, Los Angeles-Stockholm 15.20-10.10. Hemkomst på lördag.

   

  Pris:

  • 43.950 kr per person inkl. frukost samt 6 luncher och 2 middagar; 9 dagar i Vancouver, San Francisco och Los Angeles.

  • 23.800 kr per person inkl. frukost; tillägg 5 dagar på Hawaii.

  Resans pris innehåller flyg och hotell med frukost och ovan nämnda måltider samt studieprogram med transporter, guidning och utflykter. Kostnader för drycker och övriga måltider tillkommer.

  OBS Sista anmälningsdag har passerat. För mer information om resorna, kontakta Style Scandinavia på 08-22 33 80 eller info@style.se. 

   

 • OBS Sista anmälningsdag har passerat. För mer information om resorna, kontakta Style Scandinavia på 08-22 33 80 eller info@style.se. 

  Bokning: Vid bokning faktureras en anmälningsavgift på 10.000 kr per person som räknas av vid slutbetalning. Slutbetalning sker den 10 augusti. Anmälan är bindande. 

  Grundpaket USA+Kanada: 43.950 kr per person i dubbelrum

  Tillägg Hawaii: 23.800 kr per person i dubbelrum

  Ovanstående priser är baserade på dagsaktuell valutakurs 2018-02-15.

  Observera att priset gäller utresa från Stockholm. Kontakta Style på 08-22 33 80 eller info@style.se för dagsaktuella priser från Köpenhamn och Göteborg.

  Du kan även boka resan i Business Class & SAS Plus mot extra kostnad. Skriv detta under ”Övrig information” vid din bokning. Kontakta Style för priser.

  Enkelrumstillägg USA+Kanada: 1.550 kr per person och natt Enkelrumstillägg Hawaii: 1.600 kr per person och natt

  Avbokning: Fram till och med den 10 augusti är avbokningskostnaden beloppet för anmälningsavgiften. Sker avbokning efter den 10 augusti är avbokningskostnaden 100 procent av resans pris. Frivilligt avbeställningsskydd kan tecknas för en kostnad på 6 procent av resans pris och skall tecknas i samband med bokningen. Högsta belopp att försäkra är 100 000 kr per person. Villkor Avbeställningsskydd

YouTube
Instagram