fbpx
Travel in Style
+46 (0)8 22 33 80
[layerslider id="26"]

Style skräddarsyr er nästa konferens – utomlands eller i Sverige. Oavsett resmål tillför vi oväntade och minnesvärda kunskaper och upplevelser utöver det vanliga.

Vårt helhetsåtagande ger högsta kvalitet och tillförlitlighet. Liten eller stor grupp, vi lämnar inga detaljer åt slumpen. Från koncernledningens möte i ostörd miljö till hela företaget som samlas till konferens och fortbildning. Bland annat har vi ordnat företagskonferenser till Berlin för 500 personer och studieresor till Kina för 300 personer.

 

Kunskap och erfarenhet

Har du själv ansvarat över ditt företags senaste konferensresa så är du väl medveten om de kravställningar som finns. Hur många kaffekannor som ska finnas på plats, vilken typ av hjälm som är lämpligast vid bergsklättring eller vilka typer av allergier som er valda restaurang kan hantera – detaljerna är helt enkelt viktiga! Våra reseproducenter har många års erfarenhet av exakt den typen av detaljhantering och hur ni bäst organiserar ert evenemang!

 
 

Nära och personlig kontakt

Paketlösningar i all ära, men vi vill att du och ditt företag ska kunna få en upplevelse som är perfekt anpassad efter era önskemål. Alla våra resor designas tillsammans med en reseproducent som också finns tillgänglig dygnet runt genom hela resan för att svara på frågor, hjälpa till eller bara för att prata strunt över en cappuccino!

 
 

Vi bryr oss om vår planet!

Style Scandinavia tror på att vi måste arbeta för att ta hand om vår planet och vi strävar efter att nå en grönare värld och bättre miljö. Vi erbjuder hotell, transport och arrangemang som arbetar aktivt för reducera klimatpåverkan och koldioxidutsläpp. För resor med flyg erbjuder vi självklart också klimatkompensation.

 
 

Tryggt och säkert

Style Scandinavia arbetar med ett brett kontaktnät av erfarna och kvalitetssäkrade samarbetspartners och guider. Vi har marknadens högsta kreditvärdighet: AAA och har ställt nödvändig resegaranti till Kammarkollegiet. Det innebär att du som kund garanteras en resa som är trygg och säker!

 

Kontakta oss så berättar vi mer!