fbpx
Travel in Style
+46 (0)8 22 33 80

Specialdesignade arkitektresor

Style Scandinavia är en researrangör som vet att kompetensutveckling och utlandsresor hör samman. När du och ditt företag planerar era studieresor kan det vara svårt att veta exakt vart ni ska åka, vad ni ska se och vilka projekt ni vill uppleva. Vårt unika nätverk av yrkesverksamma arkitektguider innebär att vi har en djupare kunskap om aktuella händelser och trender som passar just er och era behov.

Unikt nätverk av specialistguider

Våra samarbetspartners är specialister inom arkitektur, konstruktion och stadsbyggnad och ger er möjlighet att besöka världens just nu mest spännande projekt. Hos oss arbetar enbart handplockad personal med lång erfarenhet av att designa gruppresor. Det är därför vi är marknadens kunnigaste och mest passionerade resebyrå.

Vi bryr oss om vår planet

Style Scandinavia tror på att vi måste arbeta för att ta hand om vår planet och vi strävar efter att nå en grönare värld och bättre miljö. Vi erbjuder hotell, transport och arrangemang som arbetar aktivt för reducera klimatpåverkan och koldioxidutsläpp. För resor med flyg erbjuder vi självklart också klimatkompensation.

Tryggt och säkert

Style Scandinavia arbetar med ett brett kontaktnät av erfarna och kvalitetssäkrade samarbetspartners och guider. Vi har marknadens högsta kreditvärdighet: AAA och har ställt nödvändig resegaranti till Kammarkollegiet. Det innebär att du som kund garanteras en resa som är trygg och säker!

Kontakta oss så berättar vi mer!